Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: povučen (kršitelj koda)!!!??

zlatokosa avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno povučen (kršitelj koda)!!!??

frendica mi je maloprije rekla kako je na jednom našem radiju čula vijest o povlačenju Apamila radi neispravnosti.
    Tražeći na netu nešto o aktualnoj temi, dobila sam samo stranice iz Srbije. N znam kakva je situacija kod nas. Dakle, u Srbiji je mlijeko povučeno 29.1.2009. i čeka se kontrola inspekcije koja bi trebala biti gotova za 10 dana. U mlijeku su, naime uoćena tamna zrnca...evo jednog od mnoštva linkova:

http://www.bebac.com/index.php?show=...nt_newsID=2063

ne znam jeste li čule nešto o tome. I moje dijete jede (kršitelj koda) 2 i ja sam više puta primijetila u mlijeku tamnu točkicu... Ima li razloga za brigu? (odmah mi u misli dolaze jadna dječica u Kini)

zlatokosa avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

znam da tema o adaptiranom mlijeku ovdje nije dobrodošla, i unaprijed se ispričavam što kršim pravilo naših stranica, no molim administratorice za razumijevanje... imam teško bolesnu bebicu koja je danonoćno pod nadzorom vitalnih funkcija i ovisno o više aparata. hranim ju isključivo na sondu...diše na kanilu...

pitanje koje sam postavila nije glupo i samo me zanima ima li netko od mama bilo kakvu informaciju.

Mamita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

biofarm tvrdi da kod nas nema te serije

Mamita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ako si primjetila tamne točkice ili mrvice koje se ne rastvaraju u vodi možda da kontaktiraš nekoga iz sanitarne.

zlatokosa avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

mamita, hvala na informaciji, i prije svega na razumijevanju.

na točkice sam naišla par puta... u prijašnjim pakiranjima...bilo mi je čudno, no nisam se previše brinula... da sada...

Honey avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Ovdje je isti takav topic, otvoren prije par dana: http://www.roda.hr/forum/viewtopic.php?t=72972

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

zlatokosa, povucen je sa srpskog trzista. da li je ta serija uvezena i kod nas ili pak postoji neka druga, na zalost ne znam.
    ali na, gore linkanom, topicu, mozes naci clanak i opis sadrzaja povucene serije, mozda ti moze pomoci.
    a ako si i prije nalazila na cudne grudice, probaj se javiti u zavod za javno zdravstvo ili sanitarnu inspekciju (ispravite me ako je netko drugi nadlezan )

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •